Bandırma Müzesi'ne yeni müdür
Bandırma Müzesi Müdürü Halil Bölge, İzmir Selçuk Müzesi Müdür Yardımcılığına atandı. 11 aydır Bandırma Müze Müdürlüğü'nü yürüten Bölge'nin, kendi isteğiyle, daha önce çalıştığı Selçuk'a atandığı öğrenildi. Halil Bölge'den boşalan Bandırma Müze Müdürl
Bölge Haberleri
Yayın: 24 Nisan 2014 - Perşembe 00:00
Güncelleme: 24 Nisan 2014 00:00
Bandırma Müzesi
Bandırma Müzesi Müdürü Halil Bölge, İzmir Selçuk Müzesi Müdür Yardımcılığına atandı. 11 aydır Bandırma Müze Müdürlüğü'nü yürüten Bölge'nin, kendi isteğiyle, daha önce çalıştığı Selçuk'a atandığı öğrenildi. Halil Bölge'den boşalan Bandırma Müze Müdürlüğü görevine ise vekaleten Ferhat Güzeldağ getirildi. 1983 yılında İzmir'de doğan Güzeldağ, daha önce Nevşehir Müzesi Müdürlüğü emrinde görev yapmıştı.  
Arkeolog Güzeldağ, bir yıldır Bandırma Müze Müdürlüğü'nde görev yapıyordu. Müze Müdürü Ferhat Güzeldağ, müzeye gelen ziyaretçi sayısının, Bandırma'nın nüfusuna göre çok az olduğuna dikkati çekerken, Önümüzdeki günlerde halkımızı bilinçlendirmek için çalışmalar yapacağız. Kentimizin büyük caddelerine afişler asacağız” dedi. Müzeyi ziyaret etmenin ücretsiz olduğunu vurgulayan Güzeldağ, Bandırmalıları, müzeyi ziyaret etmeye davet etti.
Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.6 ° / 13 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 19.3 ° / 12.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazar 22.5 ° / 12.4 ° false
1

BANDIRMA BELEDİYESİ’NDEN SOKAK HAYVANLARI İÇİN KARARLI ADIM

2

Marmarabirlik Başkanı Yıldız: “Şeffaf, dürüst ve adaletli bir yönetim olacağız”

3

BANÜ’den huzurevinde etkinlik

4

Ekinlik’te su sıkıntısı

5

Marmarabirlik yeni dönem hedeflerini açıkladı

6

AK Parti’den Erdek’te yoğun ziyaret turu

7

BANDIRMA’YA 4 YENİ PARK MÜJDESİ